mountainmoose

Alla inlägg under februari 2009

Av Lotta - 5 februari 2009 15:02


Nu har jag ju skrutit om det vackra vädret i flera dagar så därför måste jag idag lägga ut en bild på dagens väder. "Dagens bild" i förgår och dagens bild är fotade från exakt samma ställe... Tyvärr så är det så tråkigt väder som det ser ut på bild. Tillråga på allt är det -8 grader och blåsigt. Så för oss har det blivit en innedag med lekar, film och pyssel istället. Vi hittade några övergivna gamla pepparkakor till eftermiddagsfikat och det var faktiskt riktigt gott! Men vi inser samtidigt att vi måste ta och baka någon dag framöver...

Av Lotta - 4 februari 2009 00:20


Japp! Som nykläckt bloggare har jag just fått lära mig något nytt. Man kan utmana varandra på bloggen... Jag har VÄLDIGT svårt för kedjebrev och sånt men det här var ju faktiskt en riktigt rolig utmaning! Förutom att jag inte känner till sex stycken andra bloggare, iallafall inte så väl att jag kan utmana dem...  Men så här lyder instruktionerna:


Gå in bland dina foton och ta mapp nr 6 och välj bild nr 6. Lägg ut denna bild på bloggen och skriv lite om den. Utmana därefter 6 stycken nya och länka till deras sidor.


Ja jag fick fram en väldigt aktuell bild på pappan och Agnes som snickrar på Agnes blivande rum. Hon fick en egen verktygslåda av tomten så hon också kan jobba. Hon har väntat lääänge på sitt rum nu, men planen är att det ska bli färdigt till 3-års kalaset 23:e februari så det är nära nu!!


Men nu så utmanar jag alltså:

Ulla Jonsson som bloggar på op.se


Lite tragiskt, men som sagt jag känner inte till så många andra...(Fattar ju inte ens hur jag ska länka till hennes blogg... :-)

Av Lotta - 3 februari 2009 18:47


blir bara en vy med utsikten från vår altan. Med risk för att bli tråkig måste jag än en gång skryta med det vackra vädret! På dagens bild syns sjön Stora Blåsjön i förgrunden och Norska fjäll i horisonten. I eftermiddag har jag och döttrarna rockat loss till "Mamma Mia" the movie!

Av Lotta - 2 februari 2009 21:14


Vår tjusiga älgtjur Herbert njuter verkligen av vårsolen! Som synes har han fortfarande hornen kvar och han har fått en riktigt mörk och vacker vinterpäls! För er som undrar om älgar fryser dagar/nätter som dessa med en massa minusgrader, så kan jag lugna er med att de har en VÄLDIGT tjock vinterpäls. När jag är ute hos dem så brukar jag ta av mig vantarna och borra in fingrarna i pälsen för att själv få värma mig.. Det säger en hel del när det har varit så kallt som -30 när jag gjort detta. Men det är klart de är ju vilda djur som överlevt i århundraden så några minusgrader är ju ingenting för dem...

Av Lotta - 2 februari 2009 20:12


 åkte äntligen julgardinerna ut! Min3-åriga lilla piga har hjälpt till att dammtorka. Sånt uppskattas! Det har varit lika kallt och strålande väder här i vackra Stora Blåsjön idag igen!

Av Lotta - 1 februari 2009 15:03


Tänk vad underbart väder vi har idag! Strålandesolsken men lite väl kallt,

-14 grader i solen. Men vad gör det, man får ju så himla mycket energi av solen även om man bara är inne. Det är ju en himla tur att man blir lite energisk när solen skiner in för den är ju otäckt avslöjande... Fingeravtryck på fönstren och dammiga hyllor skiner minst lika starkt som solen....Mindre roligt! Men det är väl bara att gilla läget och städa ELLER  lära sig att inte se allt damm.. Idag har jag gjort det senare och istället njutit av utsikten och en lugn söndag med barnen!

Presentation

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Mountain Moose


Ovido - Quiz & Flashcards